close
Menu

Reservdelslogistik

Lager hos återförsäljare

Lager hos återförsäljare

Vi finns här när du behöver oss, och detsamma gäller för dina reservdelar. Återförsäljare på 1 900 platser över hela Europa kan leverera 80 % av reservdelarna samma dag. Med hjälp av vår reservdelssökning har återförsäljare åtkomst till andra återförsäljares lager, eftersom försändelser därifrån kan vara ännu snabbare än från våra centrallager. Vi hittar alltid det snabbaste sättet för att få i gång dig igen.

Europeiskt distributionscenter för reservdelar

Europeiskt distributionscenter för reservdelar

Med fler än 275 000 olika reservdelar till hands förvarar det enorma lagret på 95 000 m2 allt från knivbultar till inmatningsfingrar, och det i minst 10 år efter det att produkten har slutat tillverkas. Det är inte bara stort, det är även snabbt ’ en produkt plockas och skickas inom två timmar efter det att beställningen mottagits. På så sätt garanteras att även beställningar sen eftermiddag levereras dagen efter.

Kundtjänstcenter

Kundtjänstcenter

Vårt omfattande logistiknätverk samordnas av vårt toppmoderna kundtjänstcenter, som ser till att 97 % av alla delar levereras som planerat. Kundtjänstpersonalen har tillgång till alla våra lagerhallar och depåer i Europa och USA och kan även skaffa delar som precis rullat av monteringsbandet i en av våra fabriker i Tyskland, Spanien, Frankrike och Nederländerna.

Support på plats

Support på plats

Ibland räcker det inte med rätt del på rätt plats i rätt tid. Vi ser till att du även får rätt tekniker för professionellt stöd på plats. Tekniker vid John Deere återförsäljare använder den senaste felsökningsutrustningen för att snabbt åtgärda problem. Oavsett om du har en traktor, skördetröska, skördare eller spruta – vi har certifierade experter som är redo för att hjälpa dig när du behöver det.

Vi håller dig i gång

Reservdelslogistik

Du kan vara säker på att vi håller dig i gång. Din återförsäljare erbjuder oslagbar reservdelsuppbackning dygnet runt. Om det du behöver inte finns i lager hos återförsäljaren, så finns det i vårt europeiska reservdelslager, där fler än 275 000 reservdelar är redo för leverans dagen efter.

Reservdelslogistik undefined LIDHULT, MARKARYD undefined LBR Service AB