close
Menu

EXPERTKONTROLL
FÖR SJÄLVGÅENDE EXAKTHACKAR

EXPERTKONTROLL FÖR SJÄLVGÅENDE EXAKTHACKAR
Körtidsseffekten

Körtidsseffekten

Hackningssäsongen är lång och tar hårt på din självgående exakthack. När du startar skördesäsongen med en maskin som är 100 procent körklar, så ökar dina chanser till ett problemfritt arbete, vilket är en förutsättning för en lyckad skörd. Satsa på körtidseffekten, boka tid för en expertkontroll.

expertkontrollVad är fördelen?

Att veta vad man ska leta efter gör skillnad – John Deeres produktspecialister har erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs.

allt i paketetAllt du behöver, till ett slagkraftigt pris

Våra kompletta paket till fast pris är ett sätt att minska dina kostnader. När du fått resultatet från din expertkontroll är det du som bestämmer vad du vill att vi ska åtgärda – till ett fast pris som inkluderar reservdelar och arbetskostnad.

Paket, knivtrumma för självgående exakthack

Paket, knivtrumma för självgående exakthack

Inställning och anpassning av din exakthack till säsongens gröda – inkluderar byte av motstål, slipsten och samtliga knivar, rengöring och inspektion av nödvändiga delar, kontroll av alla vridmoment och avstånd, samt en första slipning och motstålsjustering.

SPFH kärnprocessorns ombyggnadspaket

SPFH kärnprocessorns ombyggnadspaket

Låt våra välutbildade tekniker serva din maskin. När kärnprocessorn är demonterad använder de optimerade ombyggnadsrutiner, som säkerställer ett långt liv på installerade komponenter och tillförlitlig drift.

SPFH motorpaket

SPFH motorpaket

Maximera motorns prestanda och hållbarhet med original John Deere smörjmedel och filter. Servicen omfattar byte av motoroljefilter och motorolja, och en kompressionskontroll.

Kontakta din återförsäljare för kompletta prisuppgifter för ovanstående installationer! Allt arbete utförs med John Deeres specialverktyg och de senaste monteringsanvisningarna från fabriken.

Självgående exakthackar undefined LIDHULT, MARKARYD undefined LBR Service AB