close
Menu

EXPERTKONTROLL
FÖR TRÖSKOR

Expertkontroll för tröskor
Allt handlar om körtid

Allt handlar om körtid

Allt du gör under hela året, gör du för ett mål: skörden. Det är då din tröska måste vara i toppform under alla omständigheter. En expertkontroll kan göra att det blir så. Boka din expertkontroll direkt efter säsongen slutar för bästa möjliga tillgänglighet av våra experter.

expertkontrollVad är fördelen?

Att veta vad man ska leta efter gör skillnad – John Deeres produktspecialister har erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs.

Våra experter

Våra experter:
Vet mer, se mer.

Våra experter utför en heltäckande och detaljerad teknisk diagnos, där de följer unika John Deere checklistor och använder fältdata från föregående säsong, som endast John Deere återförsäljare har tillgång till.

allt i paketetAllt du behöver, till ett slagkraftigt pris

Våra kompletta paket till fast pris är ett sätt att minska dina kostnader. När du fått resultatet från din expertkontroll är det du som bestämmer vad du vill att vi ska åtgärda – till ett fast pris som inkluderar reservdelar och arbetskostnad.

Premiumpaket skärbord

Premiumpaket skärbord

Fullständig översyn: Vi justerar inmatningsskruvens bakre avskrapare, byter alla knivbladen, kontrollerar kopplings-, rem- och kedjeslirning, uppdaterar multikopplaren för snabbare och bättre haspelrörelse, med mera.

AC-paket för tröskor

AC-paket för tröskor

Du behöver inte oroa dig. Systemet kontrolleras och påfyllning av gas rekommenderas vartannat år. Servicen inkluderar byte av hyttens luftfilter, evakuering, rengöring, byte av köldmedium, återfyllning, med mera.

Tröskmotorpaket

Tröskmotorpaket

Maximera motorns prestanda och hållbarhet med original John Deere smörjmedel och filter. Servicen omfattar byte av motoroljefilter och motorolja, och en kompressionskontroll.

Fråga din återförsäljare om kompletta prisuppgifter för ovanstående installationer!

Allt arbete görs med specialverktyg från John Deere och enligt de senaste monteringsanvisningarna för delar från fabriken.

 

 

Skördetröskor undefined LIDHULT, MARKARYD undefined LBR Service AB