close
Menu

EXPERTKONTROLL
FÖR TRAKTORER

Expertkontroll för traktorer
Större erfarenhet, bättre data

Större erfarenhet,
bättre data

Eftersom de använder fältdata från flera säsonger globalt, vet våra certifierade tekniker exakt var de ska titta först och vilka komponenter som kräver särskild uppmärksamhet. De åtgärdar alla fel innan de utvecklas till problem under nästa säsong.

expertkontrollVad är fördelen?

Att veta vad man ska leta efter gör skillnad – John Deeres produktspecialister har erfarenheten, kunskapen och de verktyg som krävs.

Expertkontroll: Nu skräddarsydd

Expertkontroll:
Nu skräddarsydd

Beroende på din maskins ålder, antal körtimmar och huvudanvändning, kan din Expert Check variera från en entimmeskontroll av huvudfunktioner och säkerhet, till en heltäckande 3-5 timmars genomgång, som inkluderar onormalt slitage eller test av hydraulsystem eller motorprestanda.

Inspektera din maskinpark

Inspektera din maskinpark

Om du lämnar in flera traktorer eller redskap för en expertkontroll berättigar det till ett rabatterat paketpris.

allt i paketetAllt du behöver, till ett fast pris

När du fått resultaten från en Expert Check, bestämmer du vad du vill att vi ska göra för att hålla din maskin i toppskick. Det allra bästa är att använda våra kompletta paket. De inkluderar reservdelar och service till ett heltäckande, fast pris.

Motor- & bränslepaket för traktorer

Motor- & bränslepaket för traktorer

Endast original smörjmedel och filter säkerställer maximal motorprestanda och livslängd. Paketet inkluderar byte av motorolje- och bränslefilter, byte av motorolja med John Deere Plus 50 II och smörjning av alla smörjpunkter.

ILS ReLife paket

ILS ReLife paket

Ge 8-seriens traktorer ett nytt liv med servicepaket som ökar ILS-axelns prestanda och livslängd. Utforska våra många erbjudanden för uppdatering av din traktor.

Byte av band och mellanrullar

Byte av band och mellanrullar

Få den optimala dragkraftsuppgraderingen med ett stort utbud tillämpningsspecifika Camso-band och mellanrullar. Byte och inriktning, samt kontroll av oljenivå för löphjul, drivhjul och mellanrullar.

Fråga din återförsäljare om kompletta prisuppgifter för ovanstående installationer! Allt arbete görs med specialverktyg från John Deere och enligt de senaste monteringsanvisningarna för delar från fabriken.

Traktorer undefined LIDHULT, MARKARYD undefined LBR Service AB