close
Menu

FarmSight-service

FarmSight

 

Proaktivt stöd som skyddar din bottenlinje

Om du är som oss gillar du inte överraskningar. Speciellt när det gäller dina maskiners hälsa. Eftersom det kan betyda kostnader, förlorad produktivitet och mindre lönsamhet. Så, låt oss hoppa över överraskningarna. Baserat på livscykelstadiet och utnyttjandet av din maskin, innehåller FarmSight tjänstepaket * fjärrövervakning av utrustning ** och diagnostik från återförsäljaresexperter för att hjälpa dig att behålla din maskin så som du vill ha den: tillitligt utförande när det är som bäst.

 

Standard

Du kommer att få anpassad första maskininställningsassistans och användningsinstruktioner. Inkluderar kontinuerlig maskinövervakning av återförsäljaresexperter med hjälp av fjärrdiagnostikverktyg.

Välj

Välj låter dig ta fördel av våra experters kunnande och erfarenhet och senaste fabriksdata. Baserat på dina maskiners realtidsdata, får du råd och rekommendationer om hur du håller din maskin i bästa skick och utnyttjar dess fulla kapacitet.

Premium

Med Premium kommer du att dra nytta av minskade driftkostnader och ökad maskinprestanda baserat på data och expertkunskaper – som utförs på den egna gården eller med de senaste fjärrverktygen.

Ultimate

Ultimate tar din drifttid och effekt till en helt ny nivå. Upplev total trygghetstjänst baserad på data och expertkunskaper, inklusive garanterad maskindrifttid.

 

Karakteristiska FarmSight tjänster

Nedan listas återförsäljare som kan ingå i FarmSight tjänstepaket. Oavsett om det är en övervakade fjärrmaskinen, som stöder dig för att uppnå optimal maskinprestanda, eller underhåll med äkta delar, är du skyddad av oss!

 

Fjärrstyrd kontroll av maskinens skick

Fjärrstyrd kontroll av maskinens skick

Driftvillkoren på din maskin övervakas av återförsäljare av specialister genom John Deere anslutna Support-verktyg som Expertvarningar och Maskinskrivbord. Om verktygen visar att något är fel på maskinen, kommer du att kontaktas omedelbart och får det proaktiva stödet som du behöver för att minimera risken för stillestånd och för att du ska kunna fortsätta att fokusera på ditt arbete.

Fjärrstyrd hjälp med maskininställningar

Fjärrstyrd hjälp med maskininställningar

Verktygets fjärrstyrda skärmåtkomst kan betydligt minska maskinens inställningstid, eftersom det gör det möjligt för återförsäljarens expert att ansluta med din in-hytten-skärm för att hjälpa dig med installationen. Det gör det också möjligt för dina återförsäljare att ge dig prestationsförbättringsstöd och gör det mycket lättare för dig att kommunicera med din återförsäljare när du stöter på problem, vilket är en annan stor drifttidsfaktor.

Expertkontroll

Expertkontroll

En noggrann inspektion av din maskin av våra återförsäljare. Genom att använda en unik inspektionskontrollista från John Deere, kommer de att producera en omfattande teknisk felsökning av din maskins tillstånd och ger dig råd om vad som krävs för att få en maximal drifttid under nästa säsong.

Maskin överlämning utbildning

Maskin överlämning utbildning

En timmes förarutbildning hos din återförsäljare. Utbildningen fokuserar på de av maskinens funktioner som är viktigast för produktiviteten och visar hur dessa kan användas för att optimera driften.

Hitta återförsäljare

Hur får man detta?

* Endast tillgängliga från deltagande återförsäljare. Tjänstens exakta omfattning beror på enskilda återförsäljares erbjudande.

** Alla fjärrtjänster kräver JDLink telematikmodul, en aktiv prenumeration och ditt samtycke.

FarmSight-tjänster undefined LIDHULT, MARKARYD undefined LBR Service AB