close
Menu

FarmSight-service

FarmSight

 

Förebyggande service som skyddar din lönsamhet

Du som vi gillar säkert inte överraskningar. Särskilt inte när det gäller dina maskiners skick, eftersom det kan innebära kostnader, förlorad produktivitet och mindre lönsamhet. Så, låt oss ta bort överraskningarna. Våra FarmSight-tjänster innehåller servicepaket* med fjärrstyrd maskinövervakning** och felsökning baserat på maskinernas ålder och utnyttjande. Arbetet utförs av produktspecialister som hjälper dig hålla din maskin i bästa skick och anpassad efter dina behov: tillförlitlighet när den är som bäst.

 

In Base

I baspaketet ingår assistans från återförsäljaren produktexperter med inledande inställningar, samt användarinstruktioner anpassade efter dina behov. Inkluderar kontinuerlig fjärrstyrd maskinövervakning och felsökning.

Select

Ett paket som låter dig ta del av våra experters kunnande och erfarenhet och senaste fabriksdata. Baserat på dina maskiners realtidsdata, får du råd och rekommendationer om hur du håller din maskin i bästa skick och utnyttjar dess fulla kapacitet.

Premium

Med Premium kommer du att dra nytta av minskade driftkostnader och ökad maskinprestanda baserat på data och expertkunskaper – som utförs på den egna gården eller med den senaste uppkopplingstekniken.

Ultimate

Ultimate tar aktiv körtid och prestanda till en helt ny nivå. Upplev total servicetrygghet baserad på data och expertkunskap, inklusive körtidsgaranti.

 

Beskrivning av FarmSight tjänster

Här beskrivs några av de FarmSight-tjänster som ingår i våra servicepaket. Oavsett om det gäller fjärrstyrd maskinövervakning, som hjälper dig att uppnå optimal maskinprestanda, eller underhåll med original reservdelar, så är du skyddad!

 

Fjärrstyrd kontroll av maskinens skick

Fjärrstyrd maskinövervakning

Våra produktspecialister övervakar driften av dina maskiner med marknadsledande John Deere Connected Support uppkopplingsteknik, t.ex. Expert Alerts varningsmeddelanden och Machine Dashboard informationspanel. Om en driftstörning indikeras, kontaktar vi dig omedelbart och erbjuder den förebyggande uppbackning som behövs för att minimera risken för stillestånd, så att du kan fortsätta fokusera på ditt arbete.

Fjärrstyrd hjälp med maskininställningar

Fjärrstyrda maskininställningar

Syftet är att hjälpa förare att utnyttja maskinernas fulla kapacitet. Med fjärrstyrd monitoråtkomst kan återförsäljare hjälpa förare med maskininställning, justering och körning – det är som om de själva satt i hytten. Det innebär snabbare service och maximerad aktiv körtid.

Expert Check

Expert Check

En noggrann inspektion av din maskin av våra produktexperter. De använder unika John Deere checklistor som ger en komplett rapport och en heltäckande överblick över maskinens skick och vad som behöver åtgärdas för att utnyttja dess fulla potential under nästa säsong.

Utbildning vid leverans

Utbildning vid leverans

En timmes förarutbildning hos din återförsäljare. Du får information om alla säkerhetsfunktioner och får tips och råd hur du kan uppnå förstklassig prestanda och komfort. 

* Endast tillgängliga från deltagande återförsäljare. Tjänstens exakta omfattning beror på enskilda återförsäljares erbjudande.

** Alla fjärrtjänster kräver JDLink telematikmodul, en aktiv prenumeration och ditt samtycke.

FarmSight-tjänster undefined LIDHULT, MARKARYD undefined LBR Service AB