close
Menu

Ny skogsmaskinmässa 2021

Branschen satsar på ny skogsmaskinmässa 2021
Branschorganisationen MaskinLeverantörerna lanserar den helt nya mässan Swedish Forestry Expo som kommer att äga rum den 3-5 juni 2021 på Solvalla i Stockholm. 
Mässan ska vara en mötesplats för det professionella, storskaliga skogsbruket med maskinerna i fokus. 
 Lanseringen av mässan är ett eget initiativ från branschorganisationen och dess medlemmar. Swedish Forestry Expo kommer att vara öppen för alla utställare som har relevanta produkter för det storskaliga skogsbruket, såväl maskiner som tillbehör. Det är alltså inte bara medlemsföretag i MaskinLeverantörerna som är välkomna som utställare på Swedish Forestry Expo. 
Den nya mässan har som mål att vara en lättillgänglig mötesplats där man som besökare kan uppleva alla utställare på en överskådlig yta. Utöver mässan kommer det att arrangeras möten och seminarier då kunskapsöverföring är en viktig del av upplevelsen. 
 
– Vi vill skapa en renodlad mässa för de professionella skogsmaskinköparna, där skogsmaskinerna är i fokus. Valet av Solvalla som mässarena kändes naturligt då vi har goda erfarenheter därifrån med Svenska Maskinmässan och platsen lever upp till kraven på tillgänglighet, säger Björn Bäckström vd på MaskinLeverantörerna.

 

”Det nya mässkonceptet på Solvalla gör att det blir lättare för våra kunder att besöka oss, oavsett var de bor. En mässa som fokuserar på det professionella skogsbruket gör att vi får mer tid till våra kunder", säger Henrik Johansson, sverigechef, John Deere Forestry AB.
 
 Fakta om Swedish Forestry Expo 2021  Tid: 3-5 juni 2021 Plats: Solvalla, Sverige Utställare: Företag som har produkter för det professionella storskaliga skogsbruket Arrangör: MaskinLeverantörerna  Övrigt: Fri entré och fri parkering

För mer information:  www.forestryexpo.se